lørdag den 15. juni 2013

Colorfood...



Hver fredag laver Frønørden mad på jobbet, en let lille frokostret lavet efter borgernes ønsker.

Denne fredag bød på milionbøf lavet som gullasch med urtemos

I denne tid laves maden over bål når vejret tillader det, noget borgerne elsker. Vi taler om at de har bålmadsbændelorm, for der bliver sat ekstra meget mad til livs de dage

I bøfgryden er der 1½ kg hakket oksekød som steges i olie, der tilsættes 4 løg og en pose gulerødder samt et snittet bladselleri
Når det er stegt tilsættes der et par dåser flåede tomater med chili og et par glas champignon og 2 poser oksekødssuppe
lige inden servering tilsættes bacon, et stort stykke der er skåret i tern og bagt ovnen det meste af arbejdsdagen før ved 100 grader og en pose snackpeber snittet i små tern

Mosen laves af 4 kg kartofler kogt med løvstikke moset med 8 - 10 spk. ramsløg hakket med rapsolie og en pakke smør

Begge dele er smagt til med salt og friskkværnet peber lige inden servering 

Bon Appetitte


2 kommentarer:

  1. Kartoffelmos med ramsløg lyder lækkert, det tror jeg da lige jeg vil prøve :)

    SvarSlet
  2. Kreativ opskrift - tak for den.

    SvarSlet