Her ses resultatet af at gendyrke rodenden af en bladselleri som blev spist før ferien, nu kan den spises igen og her ses kun det halve af hvad der var på planten, resten gror videre
Læs mere om gendyrk på Overgartnerens hjemmeside eller på Persilles hjemmedyrk
Frønørden nyder rigtigt sit nye udekøkken hvor der fermenteres tomatfrø i syltetøjsglas på livet løs og drikkes kaffe af det store thermokrus med låg
Og ved siden af brænder der en lystig ild i "Brændekomfuret"
Fin info. Og hyggeligt indblik i din hygge.
SvarSletGod søndag.
køkkenet ser hyggeligt og godt ud :) tillykke med det.
SvarSletJeg skal også have lavet nogle frø. Tror det bliver black prince, green zebra og yellow pear (for børnenes skyld) der klare sig igennem til næste år. Har du nogle gode forslag til nogen der smager fantastisk og giver godt på plante, jeg kunne prøve næste år?
KH
Marianne
Nu er smagmeget forskelligt fra person til person men den tomat jeg bedst kan lige og ser folk også syntes om er Texas Wild, en busktomat i ribsstørrelse, du finder den og andre på min bytteliste som ikke er komplet endnu
SletDet er temmeligt genialt det der Tony med at få bladselleri til at skyde videre. Dine eksemplarer i vasken ser pragtfulde ud. Venlig hilsen Thorkil Tangnørd :-)
SvarSletHej Tangnørd, jeg skal have tjekket mit gendyrk i haven, der må være en masse der også og til næste år vil jeg prøve endnu flere ting
SletOg tak for i dag for øvrigt. Det var rigtigt hyggeligt og der blev godt nok nørdet igennem med salt, urter og tang :-)
SvarSletDe 2 timer der var afsat og næsten blev til 3 var nok lige i underkanten, jeg savnede en fælles afslutning med præsentation af det vi havde udviklet, derfor ser jeg også frem til at du får renskrevet dine notater og deler opskrifterne med deltagerne, måske skulle vi prøve om der kunne laves noget lignende igen
Slet