Green Award 2015

Green Award 2015 - De 50 bedste danske haveblogs

Frønørdens Videoer på Mobilholdet.dk


VÆLG EN VIDEO PÅ LISTEN TIL VENSTRE HVIS DU VI SE DE ANDRE JEG HAR LAVET
DE NYESTE ER NEDERST PÅ LISTEN

lørdag den 21. september 2013

Uge 37 , 2013



Her ses resultatet af at gendyrke rodenden af en bladselleri som blev spist før ferien, nu kan den spises igen og her ses kun det halve af hvad der var på planten, resten gror videre

Læs mere om gendyrk på Overgartnerens hjemmeside eller på Persilles hjemmedyrk



Frønørden nyder rigtigt sit nye udekøkken hvor der fermenteres tomatfrø i syltetøjsglas på livet løs og drikkes kaffe af det store thermokrus med låg


Og ved siden af brænder der en lystig ild i "Brændekomfuret"


7 kommentarer:

  1. Fin info. Og hyggeligt indblik i din hygge.

    God søndag.

    SvarSlet
  2. køkkenet ser hyggeligt og godt ud :) tillykke med det.
    Jeg skal også have lavet nogle frø. Tror det bliver black prince, green zebra og yellow pear (for børnenes skyld) der klare sig igennem til næste år. Har du nogle gode forslag til nogen der smager fantastisk og giver godt på plante, jeg kunne prøve næste år?

    KH
    Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu er smagmeget forskelligt fra person til person men den tomat jeg bedst kan lige og ser folk også syntes om er Texas Wild, en busktomat i ribsstørrelse, du finder den og andre på min bytteliste som ikke er komplet endnu

      Slet
  3. Det er temmeligt genialt det der Tony med at få bladselleri til at skyde videre. Dine eksemplarer i vasken ser pragtfulde ud. Venlig hilsen Thorkil Tangnørd :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tangnørd, jeg skal have tjekket mit gendyrk i haven, der må være en masse der også og til næste år vil jeg prøve endnu flere ting

      Slet
  4. Og tak for i dag for øvrigt. Det var rigtigt hyggeligt og der blev godt nok nørdet igennem med salt, urter og tang :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. De 2 timer der var afsat og næsten blev til 3 var nok lige i underkanten, jeg savnede en fælles afslutning med præsentation af det vi havde udviklet, derfor ser jeg også frem til at du får renskrevet dine notater og deler opskrifterne med deltagerne, måske skulle vi prøve om der kunne laves noget lignende igen

      Slet