onsdag den 27. april 2011

Stop spild af mad...

Herover mit bidrag til Stop spild af mad - eller som man siger på Jysk " Hel'er ski'et U enå smi'et U"
På tallerkenen ses, ret tæt på, to skiver blokfeta, til højre kartoffelskiver der er vendt i olie, saltet og bagt ved 180gr. medens gulerødderne blev skrællet og skivet, når kartoflerne er ved at være der, tilsættes gulerødderne så de bliver bagt men ikke helt mister bid
I Wokken blev en rest skivet hønsebryst brunet, ikke stegt, i smør og karry, heri kom der en rest dilddressing og en rest creme fraiche, det blev lidt syret så der kom en håndfuld rosiner ved og ja der stod nogle popcorn på køkkenbordet, så de røg også i masalaen for at give fylde - Nu antager varme fugtige popcorn en konsistens der er delte meninger om, men de fylder da og gled ned og så videre ;o)

2 kommentarer:

  1. Hej Tony!

    Hvor er du bare god! Sikke nogle reste-opskrifter! Jeg har straks linket til dig i vores facebook-gruppe, så du kan inspirere andre:

    http://www.facebook.com/group.php?gid=21785928859&v=wall


    Bedste hilsener fra Selina Juul / Stop Spild Af Mad

    SvarSlet
  2. HAHA, fantastisk ordsprog: "Hel'er ski'et U enå smi'et U"
    Det er lige før man skal lave en T-shirt :)

    Didde

    SvarSlet