Green Award 2015

Green Award 2015 - De 50 bedste danske haveblogs

Frønørdens Videoer på Mobilholdet.dk


VÆLG EN VIDEO PÅ LISTEN TIL VENSTRE HVIS DU VI SE DE ANDRE JEG HAR LAVET
DE NYESTE ER NEDERST PÅ LISTEN

tirsdag den 8. juli 2014

Sankeotto..

Min kone kan godt lide at spise ude eller at få mad udefra, hos os har det bare en anden betydning, idag stod på mad udefra Permahaven i anledning at vi var alene hjemme, hvilket betød at der ikke skulle tages hensyn til om maden var "stærk eller saltet" hvilket datteren ikke bryder sig om 


Jeg startede med at sanke lidt urt i haven


2 løg med top


Lidt bladbede


Lidt kålblade


Lidt spinat


Det hele svitses i hvidløgssmør på en stor pande 


Dernæst - ROLIG NU - smides det grønne affald i kompostkværnen


Lidt af naboens hjemmelavede og røgede ostepølse skæres i skiver og steges med (Pølserne kunne med fordel ha startet sammen med løgene medens man snittede det grønne)


Der snittes et par snackpebre som drysses over retten når pølserne er klar


Fra alkohollageret findes noget med procenter og smag, dagens valg blev hyldeblomst- og jordbærsmag, her tilsat ad 2 omgange


Lidt blandet salvie snittes fint, det går fantastisk til gris


Herefter smages der til med løvstikkesalt, tomatpure, BBQ krydderi og stærkt røget paprika


Der drysses lidt pastafnug over retten og den koger ind, man kunne også bruge ris, kartofler i tern eller letkogte bønner - til en sankeotto bruger man det der er ved hånden


Nysgerrige dukker op ved hækken efterhånden som duften breder sig i kvarteret - man skal aldrig fodre ved hækken, gør det en gang og man hænger på den altid ;)


Så er der serveret med aspargessalat og flerårig rucola den med den gode smag

Tillykke med bryllupsdagen kære kone vil jeg lige afslutte dette blogindlæg med og fortælle at vi også skal spise ude senere på året når vi skal gæste Forundringens have og lave aftensmad i haven

1 kommentar:

  1. Dette så fantastisk godt ut! Takk for fremgangsmåten! Så heldig din kone er! :) Gratulerer med bryllupsdagen som var og ha en fortsatt god sommer!
    Hilsen Lisa

    SvarSlet