Chilierne havde det lidt svær med at komme i gang ved siden af radiatoren så nu...
Jeg har dækket bakken af med madfilm for at holde på fugten sat bakkerne i tørreskabet ved 28-30 grader, så må de da snart spirre
Tørreskabet har fået en update, en reol med trådskuffer, så bliver det lettere at tørre frø og planter
Når man spænder et viskestykke fra hjørne til hjørne
kan luften også passere og tørre nedefra
Der er plads til det hele, poser med frø, bakker med frøstande, hylder med frøstande og revet rodfrugt og asketræ til skafter og røgning
Jeg har tørret grønkål, nu er jeg ved at tørre rodfrugter så jeg kan lave mig en hurtig kop hjemmelavet suppe
Jeg kan kun anbefale at man kigger efter et tørreskab i den blå avis eller lignende, de findes faktisk billigere end en dehydrator
Smart! Den med revet rodfrugt havde jeg slet ikke tænkt på - genialt! Men har ikke lige plads til et tørreskab pt...så må nøjes med at hænge ting ved fyret.
SvarSletHilsen Henrik Havehjerne
Fyret er også en god løsning da man udnytter en eksisterende varmekilde
SletMan kan også skære i grove strimler/skiver og så blende når der er tørret godt og eftertørre igen det letter arbejdet ;) fungerer bedst med en blender der har både vandrette og vinklede knive
Slet