onsdag den 22. maj 2013

Rigtige venner...Min gode næstenabo Jacob ringede ind midt på eftermiddagen og spurgte om jeg havde set mit udeværksted idag, straks tænkte jeg på at taget skulle være blæst af eller noget lignende, men glæden blev stor da jeg hastigt tililende så hvad der stod på mit arbejdsbord, sagen er at jeg er blevet helt vild med 4 kantede urtepotter og det vidste han - Tak er kun et fattigt ord Jacob!


Da opkaldet kom var jeg lige blevet færdig med familieprojektet som går ud på at lave urter til fryseren - Her er det ramsløg der er lavet om til skupoppere - 4 til fryseren og en med klemme til køleskabet - Der skal hentes mere Ramsløg i den kommende tid og ditto frø og så er der jo en stor løvstikke i haven, den skal også hakkes i poser for det er nok den urt vi bruger mest her - Som du kan se er det lavteknologi der skal til for at lave urteposer

4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig overraskelse.

  Helt lavteknologi er det ikke, eller? Er de lavet med sådan en posesvejser?

  Dejligt med et lager til fryseren. God arbejdslyst med de næste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne, tak for dit indlæg...

   Poserne er lukket med poselukkeren og poserne er skåret/svejset med en loddekolbe - Plasten er fra en rulle poser der er velegnede til formålet jeg havde liggende men jeg tror det meste plast til fødevarer er egnet

   Slet
 2. Heldigt med alle de potter, jeg kan også godt lide de firkantede. Jeg kom til at mangle potter i går, da vi skulle lave aflæggere af mine stauder.
  Mon ikke du er lidt af en Georg Gearløs?? :)

  SvarSlet
 3. du har så mange gode projekter kørende :) det er smart med løgposerne :)

  Jeg har fundet frø frem og fået en stor stak af min svigerinde hun ikke skal bruge, hun siger nogle af dem er fem år gammel og op til nu, men opbevaret tørt og så koldt som muligt.
  Jeg fandt så ud af at en skole i byen manglede til deres have projekt, så det har fået nogen af dem, men jeg sender resten til dig. Frederici kommune har nemligt givet skolerne mulighed for at opsætte palleramme højbede nede på legepladsen ved havnen, så nu er der en del indskolings klasser som er ved at sætte bede op dernede.

  KH
  Marianne

  SvarSlet