Så er der lige kogt (simret) fiskefond på riskogeren, den er smart til at løfte temperaturen til kogepunktet og så "holde varm" bagefter en ½ times tid. Fonden koges op igen ca. 3-4 gange i alt, herefter skal den nedkøles, sies, vaccumeres og puttes i fryseren indtil der skal laves Hummer Bisqe til Nytårsmenuen.
Hej Tony, det var da super hyggeligt med en kommentar på min blog :-) Sikken dejlig blog du har!! Jeg har fået humle fra dig, hvis jeg ikke husker meget galt, den blev 4 meter høj i år og jeg må lave stativet større og bedre til næste år, for der kommer vi op i 6 meters højde, ingen tvivl om det. Jo, det hedder lancetbladet vejbred, jeg vil straks rette det på min blog. Jeg har de to slags, så vidt jeg ved, lancet og rundbladet. Den rundbladede har en meget anderledes frøstand, som jeg nogle år har høstet til fuglene, det er meget populært. Glædelig jul til dig og dine, jeg glæder mig til kontakten i 2011.
SvarSletHej Tony,
SvarSletDet er godt tænkt at bruge riskogeren til fond. Jeg elsker madlavning der passer sig selv.
Godt nytår til dig,
hilsen Sushistegen